Solar Gard Window Film

FAQ

Wat is ComputerCut?

ComputerCut is de enige Computergestuurde programma voor het tinten van autormaen via Internet, Clearshield en grafisch programma. Onze dealers gebruiken onze software om toegang te krijgen tot onze databank van autoruiten- , Clearshield patronen en grafisch materiaal via Internet en deze uit te snijden met behulp van een vynilsnijplotter. ComputerCut is ook een entry-level sign en grafisch programma waar we beelden voor onze dealers mee ontwerpen. Ze snijden ze enkel uit en plaatsen ze.

Wat kan ComputerCut doen?

Voorgesneden autoruit- en Clearshield patronen, voorgesneden autoraampatronen voor op vlak glas, zonneweringsstroken voor op de voorruit ontwerpen, plakplaatjes voor op de ruiten, magnetische tekens, voorgesneden veiligheidsfolie, belettering op de voorruit, voertuig belettering, vlaggen, grafisch ontwerp voor op auto's en belettering op ruiten.

Wat kan ComputerCut voor uw zaak betekenen?

Het kan uw zaken verbeteren, de klanttevredenheid verhogen, u boven alle concurrente doen uitsteken, voor andere inkomsten zorgen, uw winkel productiever maken, indruk maken op uw klanten, autodealers aantrekken, doorverkoopsprijs verhogen, internetkansen creëren en doe-het-zelfzaken verhogen.

Wat kan ComputerCut voor mijn residentieel tinting doen?

Installaties versnellen, uw professionaliteitgraad verhogen, meer accurate installaties, afval verminderen, indruk maken op uw klanten, properdere installaties, klanttevredenheid verhogen en foliediefstal tegengaan.

Moet ik online zijn om mijn beelden uit te knippen?

Neen. Stel dat u vijf auto's moet doen en dat u weet tot welk type ze behoren. Dan doet u gewoon iedere auto individueel, u minimaliseert ze op het bureaublad, u gaat offline en u kunt ze terug openen en er iedere dag mee werken.

Moet ik met ComputerCut nooit zelf meer snijden?

Neen, het elimineert 90% van al het snijwerk. In de meeste gevallen zorgt het voor een aanvaardbare microrand, maar als u een absoluut perfecte microrand wilt dan moet u de folie over de bovenrand van het glas schuiven en bijknippen. Er is genoeg folie onderaan om dit te doen. Voor autoramen waarbij het rubber tot over de ruiten zelf komen zoals bij quarter ruiten en bij de achterruiten van trucks zijn de patronen ietwat te groot waardoor die misschien nog wat moeten worden bijgeknipt. Het kan zijn dat sommige autoramen met hardware met de hand gesneden moeten worden.

Duurt het lang om de voertuigen van het Internet te halen?

Neen. Eens u online bent en ComputerCut open staan heeft krijgt u de beelden in minder dan 30 seconden. Een gehele auto kan in minder dan 2 minuten uitgesneden worden.

Wat moeten we doen al we problemen hebben met de internetverbinding?

Controleer bij uw Internet provider. Als u nog steeds ontevreden bent over uw Internet provider kan u er misschien aan denken om van provider te veranderen. Er zijn heel erg veel soorten internetverbindingen. U kunt een lokale of een nationaal erkende provider zoeken. Hier volgen enkele tips voor het zoeken van een provider.

  • We raden u aan AOL niet te gebruiken. Hun type verbindingen brengen het goede functioneren van het programma soms in gedrang.
  • Beslis of u een breedbandverbinding of een telefoonverbinding wilt. Breedbandverbiningen zijn veel sneller en veel gemakkelijker - u moet niet steeds inbellen als een verbinding wilt en het downloaden gaat veel sneller. Ook al zijn de breedbandverbindingen over het algemeen wat duurder, de verhoogde kost is echt de moeite waard omdat ze sneller en gemakkelijker zijn.
  • Als u geregeld wilt reizen, vergewis u er dan van dat uw provider een gratis nummer heeft zodat u van gelijk welke plaats op Internet kan.

Zitten alle auto's in het systeem?

We hebben nu al 90% van de meest voorkomende auto's in het systeem en we voegen er iedere dag nieuwe bij. Daarom wordt ComputerCut via het Internet aangeboden. Op die manier kunnen we nieuwe voertuigen, decals en beelden toevoegen zonder dat de dealers ze moeten downloaden en installeren. Dankzij het Internet kunnen we ook onmiddellijk veranderingen aanbrengen en grafische ontwerpen voor onze dealers creƫren en ze onmiddellijk beschikbaar stellen.

Hoe spaart het materiaal?

Ten eerste worden de patronen voorgeschikt op de computer voor een optimaal gebruik van het materiaal. Ten tweede wordt het materiaal via de plotter op het exacte einde van de ruit afgesneden. Dit is onmogelijk als u manueel snijdt. U zult ook minder mesjes, papier en gereedschap gebruiken.

Kan de beveiligingsfolie snijden?

Ja. We hebben al beveiligingsfolie met succes kunnen snijden. Gelieve onze handleiding te raadplegen voor meer informatie.

Ik weet niet hoe ik moet tinten maar ik zou het graag leren zodat ik een zaak kan beginnen of mijn zaak kan uitbreiden. Is het moeilijk om te leren?

Neen. We zullen u alles bezorgen wat u nodig heeft om te kunnen beginnen. Er bestaan veel ComputerCut dealers die in de auto-industrie, zoals autokleinhandel, alarm en stereo-installatie, etc. werken. Contacteer Saint-Gobain voor meer informatie over hoe u ermee begint.

Wat kan ComputerCut nog doen?

Het snijdt zonneweringsstroken "op hoogte van e horizon" zodat de "wenkbrauw" blik geĆ«limineerd wordt Het kan auto symbolen, decals, nummerborden, magnetische tekens, vlaggen, belettering van het voertuig en met onze inhouse grafische ontwerpers kunnen we tekens voor uw klanten ontwerpen waardoor de tijd bespaart omdat u het niet eens moet aanleren hoe u een ontwerp of teken moet creëren.

Waarom moet ik ComputerCut kopen?

Om uw zaak te helpen groeien, om productiever te zijn en de waarde van uw zaak omhoog te halen. Of u nu een eenmanszaak hebt of een multimiljoenenzaak, alleen het steeds heruitvinden, innoveren en groeien, kan u boven de concurrentie doen uitsteken, groei dus, en stop met steeds achterop te geraken. ComputerCut zal uw zaak verbeteren, meer inkomen creëren en de waarde van uw zaak doen stijgen. We hebben al gehoord van ComputerCut dealers die hun zaak verkochten en die zeiden dat ComputerCut de hoofdreden was van de beslissing van de koper.

Hoeveel kost ComputerCut?

U kunt het zich niet veroorloven om ComputerCut niet te hebben. En eigenlijk zal ComputerCut geen cent kosten. Waarom? ComputerCut heeft al veel bewezen dat het zichzelf betaalt door de verhoging van de productiviteit en de uitbesparingen die ermee gepaard gaan. Het zal u dus geen geld kosten maar het zal u geld opbrengen. Door het inkomen van uw bedrijf te verhogen en het productiever te maken kan ComputerCut gemakkelijk gelijk welke maandelijkse betaling aan. 3-4 auto's per maand kunnen ComputerCut al afbetalen. Bekijk de ComputerCut besparingen en de inkomstenanalyse op onze productenpagina.

Is een afbetaling mogelijk?

Ja. Klik hier om contact op te nemen met een ComputerCut vertegenwoordiger voor afbetalingsinformatie.